Startersappartement - De Kade

€ 257.000 - € 281.000 v.o.n. In verkoop

Omschrijving

Langs het Noordhollandsch Kanaal staat straks gebouw De Kade, dat onder andere 7 compacte 2-kamerappartementen van circa 46 tot 58 m2 huisvest. Het zevental ligt verspreid over de begane grond, 1e, 2e en 3e verdieping. Hier kom je thuis in een oase van rust maar heb je altijd reuring om de hoek. Zo sta je al binnen vijf minuten fietsen in het bruisende stadshart van Alkmaar. En wist je dat de keuken - alleen bij de startersappartementen - is inbegrepen bij de prijs? Dat is wel heel fijn! 

In verkoop

Startersappartement - De Kade

€ 257.000 - € 281.000
ca. 46 - 58 m2
2 kamers
Vloerverwarming geheel
Gezamelijke tuin
stadsleven
image alt

Gemeentelijke regels van toepassing

Voor de startersappartement geldt een zelfbewoningsplicht. Dat betekent dat de koper van dit startersappartement de woning zelf voor een periode van 5 jaar zelf moet bewonen en niet mag verkopen behoudens ontheffing van de gemeente. Deze periode gaat in op de dag waarop de koper de contracten heeft ondertekend.

Het college van burgemeester en wethouders kan schriftelijk ontheffing verlenen voor de verkoop binnen 5 jaar en is hiertoe verplicht in geval van:

a. verandering van werkkring van de koper of diens echtgeno(o)t(e) die een verhuizing redelijkerwijs noodzakelijk maakt;

b. overlijden van de koper of diens echtgeno(o)t(e);

c. ontbinding van het huwelijk van de koper door echtscheiding;

d. verhuizing welke noodzakelijk is als gevolg van de gezondheid van de koper of een van diens gezinsleden.

Voor de toepassing van deze bepaling wordt met echtgeno(o)t(e) gelijkgesteld degene met wie de koper een duurzame gemeenschappelijke huishouding voert.

image alt

Starterslening mogelijk

Stel je eens voor: je eigen startersappartement in het levendige Ringers in Alkmaar. Als dit vooruitzicht je aanspreekt, maar de hypotheek een financiële uitdaging vormt, hebben we goed nieuws voor je! Bij de gemeente Alkmaar kun je een aanvraag indienen voor een speciale starterslening. Deze lening, speciaal voor startende huizenkopers zoals jij, biedt een extra duwtje in de rug, bovenop de hypotheek die je op basis van je inkomen kunt regelen. Zo komt jouw droomappartement in Ringers mogelijk toch binnen handbereik.

Downloads

Verkoopstuk

Prijslijst Buitenvaart April 2024

Verkoopstuk

Technische Omschrijving Buitenvaart Dd 08 04 2024

Verkoopstuk

De Kade Verdiepingsoverzichten Dd 08 04 2024

Verkoopstuk

De Kade Doorsneden A En B Dd 08 04 2024

Verkoopstuk

De Kade Gevel Oost A B En Noord A Dd 08 04 2024

Verkoopstuk

De Kade Gevel West A B En Zuid A Dd 08 04 2024

Alternatief aanbod