Rust en ruimte

Het beste van 2 werelden komt samen in Kanaaldijk. Je ervaart de rust door de unieke ligging pal aan het Noordhollandsch kanaal en bent tegelijkertijd binnen een kwartiertje in het centrum van Alkmaar, Bergen of Egmond aan Zee. De 5 losse gebouwen bieden ruimte aan verschillende leeftijden, levensfasen en portemonnees, dankzij de diversiteit aan woningtypen. Of je nu graag wandelt in de duinen of een visje wil halen in het centrum, alles is dichtbij!

Voor ieder wat wils

Kanaaldijk geeft mensen een duurzame, onderhoudsarme woning die van alle gemakken is voorzien. De vijf losse gebouwen herbergen verschillende woningtypen, geschikt voor verschillende leeftijden, levensfasen en portemonnees.

Omgeving Kanaalzone

Kanaaldijk is onderdeel van de Kanaalzone: het Noordhollandsch Kanaal dat de verbinding vormt tussen Amsterdam, Den Helder en de zee. Het is niet alleen de haven en een belangrijk onderdeel van de geschiedenis van Alkmaar, ook vormt dit het visitekaartje van de moderne stad. Hier wordt gebouwd aan de toekomst. Denk aan nieuwe woongebieden, wijkcentra, parken, pleinen en sportfaciliteiten.

  Bekijk de planning
  Alles over Alkmaar