De planning

Het project Buitenvaart telt straks 5 woongebouwen met circa 160 appartementen van verschillende typen. Zo komen er onder andere starters- en doorstroomappartementen, maar is er ook ruimte voor zeer riante appartementen met prachtig uitzicht over het kanaal.

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn beide inmiddels onherroepelijk.

Fase 1: De Kade en De Sluis

In Buitenvaart fase 1 gaan de gebouwen De Kade en De Sluis in verkoop. In De Kade komen 23 appartementen en dubbellaagse benedenwoningen en in De Sluis komen in totaal 61 appartementen. Naar verwachting zal dit in het 2e kwartaal van 2024 zijn. De appartementen staan al op de pagina woningen. Laat je gegevens achter bij je favoriete woning en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen.

Naar woningen

Start bouw en oplevering

De start van de bouw van Buitenvaart fase 1, met gebouwen De Kade en De Sluis, is afhankelijk van de opschortende voorwaarden. Zo dient er onder meer 70% verkocht te zijn. De voorlopige planning is dat de bouw aan het einde van 2024 start. in dat geval zal de oplevering rond de Kerst van 2026 zijn

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Buitenvaart? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina en je wordt automatisch op de hoogte gehouden. 

  Lees meer over de visie
  Terug naar home