De planning

Het project Buitenvaart telt straks 5 woongebouwen met circa 160 appartementen van verschillende typen. Zo komen er onder andere starters- en doorstroomappartementen, maar is er ook ruimte voor zeer riante appartementen met prachtig uitzicht over het kanaal.

Het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning zijn beide inmiddels onherroepelijk.

Fase 1: De Kade en De Sluis nu in verkoop

In Buitenvaart fase 1 gaan de gebouwen De Kade en De Sluis in verkoop. In De Kade komen 23 appartementen en dubbellaagse benedenwoningen en in De Sluis komen in totaal 61 appartementen. De verkoop is gestart op 14 mei 2024. De appartementen met al hun informatie en verkoopdocumenten staan op de pagina woningen. De actuele beschikbaarheid zie je op de pagina woningen.

Naar woningen

Start bouw en oplevering

De start van de bouw van Buitenvaart fase 1, met gebouwen De Kade en De Sluis, is afhankelijk van de opschortende voorwaarden. Zo dient er onder meer 70% verkocht te zijn. De voorlopige planning is dat de bouw aan het einde van 2024 start. In dat geval zal de oplevering rond de Kerst van 2026 zijn.

Blijf op de hoogte

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen van Buitenvaart? Abonneer je dan op onze nieuwsbrief onderaan deze pagina en je wordt automatisch op de hoogte gehouden. 

Laatste nieuws bekijken? Naar nieuws
Vind jouw droomwoning Naar woningen