Verkoop gestart en nu?

16 mei '24

Dinsdag 14 mei is de verkoop van Buitenvaart fase 1 gestart. Het verkoopevenement was drukbezocht met zo'n 250 geïnteresseerden. Je kunt nu je voorkeuren doorgeven om in aanmerking te komen voor een appartement. De laatste verkoopstukken staan nu online, de zonnestudie is gereed en er zijn nog enkele veel gestelde vragen. In dit nieuwsartikel lees je hier meer over.

image alt

Verkoopdocumenten beschikbaar

Zowel bij de downloads onder jouw favoriete appartement als in je Mijn Eigen Huis account staan nu alle verkoopdocumenten. Daarmee kan jij je inlezen over de indeling van het appartement, de afwerking, de koperskeuzes voor meer- en minderwerk, de concept servicekosten per maand en nog veel meer! 

Ga naar de pagina woningen en klik jouw favoriete bouwnummer aan. Onderaan de pagina vind je de downloads. Deze kan je zowel op je computer of mobiel bekijken als downloaden en uitprinten. Zodra je een woning hebt toegewezen en je kiest ervoor om langs de makelaar te gaan dan kan je bij de makelaar nog je vragen stellen. In de tussentijd kan je je vragen ook altijd met ons verkoopteam delen. Je kunt ons bellen, chatten of mailen.

De inschrijving is nog geopend tot maandag 20 mei tot 17.00 uur.

Documenten bekijken?

Naar woningen
image alt

Nieuwe zonnestudie gereed

Bij het zoeken naar een nieuwe woningen komen er veel zaken op je af. Je overweegt de verschillende appartementen met hun verschillende buitenruimtes, ligging in het gebouw en de prijzen. Om jou een handje te helpen in de zoektocht welk appartement het beste bij jou past, hebben we nu de nieuwe zonnestudie. 

Met de zonnestudie zie je de gebouwen De Kade en De Sluis in 3D. Daarbij kan je 360 graden om de gebouwen draaien om te zien waar jij straks op uitkijkt. Met de zonnestudie selecteer je een willekeurige dag in het jaar en zie je daarbij hoelang je zon hebt op het balkon of terras. Ben jij een ochtendmens of avondmens? Dan weet je met de zonnestudie welk appartement het beste bij jou past! 

Nieuwsgierig?

Bekijk het hier

Veel gestelde vragen