Verkoop Buitenvaart fase 1 gestart

14 mei '24

Het is zover: de verkoop van de appartementen in Buitenvaart fase 1 is gestart! Dit is jouw kans om te wonen in een gloednieuw appartement met uitzicht langs het water. Je kunt nu online maximaal 5 voorkeuren doorgeven in jouw persoonlijke account. Woon jij straks in Buitenvaart?

Alle informatie staat klaar

Bij jouw favoriete bouwnummer vind je alle verkoopdocumenten: de verkooptekeningen, afwerking, koperskeuzen en nog veel meer. Geef bij je favoriete bouwnummer je voorkeur door. Je kan maximaal 5 voorkeuren doorgeven. Let op: per toekomstig huishouden is er één inschrijving toegestaan. 

Bekijk appartementen

Maak een account aan

Heb je nog geen account voor Mijn Eigen Huis? Maak dit dan nu snel aan, zodat je je woningvoorkeuren kunt doorgeven. Dit kan tot maandag 20 mei 17.00 uur. Indien er meerdere inschrijvingen zijn voor een bouwnummer, wordt er gekeken naar de financiële check en indien er meerdere kandidaten een check hebben geüpload, wordt er gekeken naar de aanmeldduur.

Mijn Eigen Huis
image alt

Diverse woningtypes

In een appartement waar je helemaal tot rust komt of waar je juist gemakkelijk de reuring opzoekt. Aan de Kanaaldijk en langs het Noordhollandsch Kanaal, daar ontstaat Buitenvaart. Van startersappartementen tot appartementen XL en van dubbellaagse benedenwoningen tot een luxe penthouses. Waar wil jij wonen?

Op de pagina woningen vind je alle informatie over deze fase. Ga naar jouw favoriete bouwnummer, voeg deze toe aan je voorkeuren en vul je gegevens aan. Zo kan jij in aanmerking komen voor een van deze woningen. Heb jij straks een weids uitzicht langs de vaart?

Naar de woningen
image alt

Vragen? Kom naar het verkoopevent

Heb je nog vragen of wil je in gesprek gaan over welk appartement in Buitenvaart het beste bij jou past? Kom dan op dinsdag 14 mei naar het verkoopevenement. Het verkoopteam, de financieel adviseurs van de Rabobank, Bruynzeel Keukens, Eneco en aannemer De Nijs staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Verkoopevenement Buitenvaart
Datum: Dinsdag 14 mei
Tijd: 18.00-20.00 uur
Locatie: Rabobank 
Adres: Robonsbosweg 5 in Alkmaar

Het betreft een vrije inloop en van te voren aanmelden is niet nodig. Aanwezigheid op het verkoopevenement heeft geen invloed op de toewijzing.

image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.

Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Naar het artikel
Nu inschrijven? Naar de woningen
Hoe werkt dat eigenlijk? Een woning kopen