Fijn thuiskomen in Buitenvaart

19 april '24

Ontdek het gemak van wonen in Buitenvaart, waar je nooit meer hoeft te zoeken naar een parkeerplek. Waar je geniet van het groene, parkachtige landschap en de gezellige sfeer langs het water. Dé plek waar je kunt ontspannen en kunt samen komen met familie, vrienden of buren. Met volop ruimte om te sporten, te ontspannen en te genieten van de natuur, allemaal om de hoek van je eigen appartement.

image alt

Jouw eigen parkeerplaats in Buitenvaart

Als je een appartement koopt in Buitenvaart beschik je in veel gevallen ook over een eigen parkeerplaats in de ondergrondse stallingsgarage voor bewoners. Zo hebben de appartementen van het type M, L, XL, penthouse en de dubbellaagse benedenwoning 1 of 2 eigen parkeerplaatsen. Nooit meer zoeken naar een plek waardoor je niet alleen gemak ervaart maar ook gemoedsrust, want je auto staat veilig geparkeerd. De startersappartementen kunnen gebruik maken van de 6 overige parkeerplekken in de kelder of buiten tussen de gebouwen. Ook zijn er voldoende openbare parkeerplekken in de directe omgeving. 

In de stallingsgarage worden laadvoorzieningen voorbereid door middel van het aanbrengen van een zogeheten vlakbandkabel. De infrastructuur is dan aangelegd, waar na oplevering ook laadpalen kunnen worden aangebracht. Kopers kunnen dit in overleg met VvE na oplevering initiëren.

image alt

Groene oase van rust in de binnentuin

Stel je eens voor: een grote gezellige parkstrook tussen de gebouwen door die aanvoelt als een verlengstuk van de woonkamer, maar dan buiten! Een groene oase waar toekomstige bewoners samenkomen, waar je kunt relaxen, picknicken, of gewoon lekker onder de zon ligt te luieren met een goed boek. En dat terwijl er regelmatig boten langs varen over het kanaal. Het is tevens dé ideale plek om in contact te komen met je medebewoners, waar je gezellig een praatje kunt maken en misschien wel nieuwe vriendschappen sluit. Dus... als je op zoek bent naar meer dan alleen een appartement, maar ook een plek waar je je helemaal thuis voelt, dan is een appartement in Buitenvaart precies wat je zoekt!

image alt

Wandelen, fietsen of varen?

Wonen langs het water, aan een park en vlakbij een fietsroute biedt talloze voordelen: groen, rust en frisse lucht heb je direct bij de hand. Je ontsnapt snel aan de alledaagse drukte door even lekker buiten te zijn. Bovendien nodigt het uit om een ontspannende wandeling te maken of een energiek rondje te joggen. Dankzij het fietspad aan de Kanaaldijk fiets je zo naar het Rijk der 1000 eilanden bij Broek op Langedijk of als je écht op pad wilt zelfs naar Hoorn en Enkhuizen.

Liever ontspannen op het water? Vaar over het Noordhollandsch Kanaal en maak een rondje over het Alkmaarder- en Uitgeestermeer. Dat buitenactiviteiten gunstig zijn voor je gezondheid en je humeur weet natuurlijk iedereen. Net zoals dat meer natuur om je heen zorgt voor meer geluk en minder stress. Als bewoner van Buitenvaart ervaar je direct alle voordelen van het wonen in een in deze groene omgeving. Kortom, je hebt hier volop de ruimte om te ontspannen, sporten en te ontmoeten in het groen en langs het water. En dat allemaal om de hoek van je eigen appartement. Hoe fijn is dat?

Wat is de planning? Planning Buitenvaart
Ook wonen in Buitenvaart? Bekijk de appartementen