Ben jij goed voorbereid op de verkoop?

24 april '24

De verkoop van Buitenvaart fase 1 start op dinsdag 14 mei. Je leest op deze pagina precies welke stappen je doorloopt wanneer de verkoop is gestart tot het tekenen van je contract. Zo lees je alles over de verkoop- en toewijzingsprocedure en de financiële check. Daarnaast is er ook verkoopevenement gepland.

Nieuwbouw Alkmaar Buitenvaart
image alt

Vragen? Kom naar het verkoopevent

Heb je nog vragen of wil je in gesprek gaan over welk appartement in Buitenvaart het beste bij jou past? Kom dan op dinsdag 14 mei naar het verkoopevenement. Het verkoopteam, de financieel adviseurs van de Rabobank, Bruynzeel Keukens, Eneco en aannemer De Nijs staan klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Verkoopevenement Buitenvaart
Datum: Dinsdag 14 mei
Tijd: 18.00-20.00 uur
Locatie: Rabobank 
Adres: Robonsbosweg 5 in Alkmaar

Het betreft een vrije inloop en van te voren aanmelden is niet nodig. Aanwezigheid op het verkoopevenement heeft geen invloed op de toewijzing.

image alt

Financiële check

Zoals gezegd hebben kandidaten met een financiële check voorrang op kandidaten die geen check hebben ingeleverd als zij hetzelfde bouwnummer als voorkeur hebben. Met een financiële check toon je via je financieel adviseur of hypotheekverstrekker aan dat jij weet wat je kan lenen. Betaal je uit eigen middelen? Dan is er de verklaring 'aankoop uit eigen vermogen'. Je kunt de financiële check uploaden in je account nadat je je voorkeuren hebt doorgegeven.


Meer lezen over of hulp nodig bij de financiële check?

Financiële check

Verkoopstukken online

Alle verkoopstukken staan voor de start van de verkoop op de website en zijn te bekijken in de Mijn Eigen Huis omgeving. Je vindt daar straks onder andere de verkooptekeningen, technische omschrijving meerwerklijst en de concept aktes. De eerste contractstukken zijn inmiddels al als download te vinden bij de bouwnummers op de pagina woningen.

Hoe maak ik meer kans op een woning? Doe een financiële check
Welke 5 bouwnummers zijn jouw favoriet? Bekijk het woningaanbod