Buitenvaart, groots wonen langs de vaart

29 september '22

Kanaaldijk heet vanaf nu Buitenvaart. Een bijzonder project, grenzend aan het water en pal tussen Bergen en Alkmaar in. Verlang jij naar een ruime, luxe en gelijkvloerse woning? En dan het liefst één te midden van prachtige natuur? Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

image alt

Buitenvaart - De Kade

Rust, ruimte, natuur en kwaliteit. Dat is wat Buitenvaart bewoners straks biedt. In deze nieuwe buurt woon je prachtig en met alles binnen handbereik. Van natuur tot cultuur en horeca tot de golfbaan. Geniet vanaf je riante dakterras van het uitzicht of pak de fiets en ervaar het buitenleven in de duinen, het bos en omliggende natuurgebieden.

De 5 woontorens krijgen bijpassende namen. Maak kennis met: De Kade, De Sluis, De Boei, De Vaart en De Baak. De eerste woontoren, De Kade, gaat als eerste in verkoop met 23 appartementen in diverse groottes en typen. De eerste informatie over deze typen vind je op de pagina woningen. 

Naar de appartementen
image alt

Blijf op de hoogte

Benieuwd hoe en wanneer Buitenvaart vorm krijgt? Gedurende het ontwikkelproces zal er steeds meer over het project beschikbaar zijn. Binnenkort delen we meer informatie over de appartementen, zoals de impressies, plattegronden én prijzen. De verwachting is dat Buitenvaart eind 2022 in verkoop gaat. Dit is onder voorbehoud. Houd voor de definitieve data de pagina planning in de gaten of meld je direct aan voor de gebiedsnieuwsbrief.

Planning
Meer weten over de appartementen? Naar de woningen
Meer weten over Buitenvaart? Bekijk visie