50% van de appartementen verkocht in Buitenvaart

20 juni '24

In Buitenvaart fase 1 zijn al 45 appartementen verkocht. Wekelijks worden er diverse kopers blij gemaakt met de aankoop van hun woning. Op dit moment overwegen zo'n 16 optanten of ze ook een appartement op deze mooie plek in Alkmaar gaan kopen. Lisa is een van de kopers en vertelde ons waarom ze voor Buitenvaart heeft gekozen. Daarnaast is er goed nieuws voor geïnteresseerden die nog op zoek zijn naar een woning. Er zijn ook nog appartementen beschikbaar!

image alt

"Uniek uitzicht over het water"

Een van de blije kopers is Lisa uit Tuitjenhorn. Ze heeft haar eerste woning gekocht en kijkt er naar uit om in de buurt van het centrum van Alkmaar te wonen en dat ook nog eens in nieuwbouw. We vroegen haar waarom ze voor Buitenvaart heeft gekozen: "Vanwege het unieke uitzicht over het water", verder spreekt het haar aan dat ze de stijl van de woning nog helemaal zelf kan bepalen. Bovendien trok de prijs-kwaliteitverhouding haar aan. Want voor haar is huren op dit moment duurder.

Waar Lisa het meeste naar uitkijkt? "De oplevering!"

We feliciteren Lisa en de andere kopers met de koop van hun appartement!

image alt

Vraag direct een optie aan

Ben jij nog op zoek naar jouw droomwoning en wil je in Alkmaar aan het water wonen? Dan is er dus ook goed nieuws voor jou. Er zijn nog diverse appartementen beschikbaar waar je direct een optie voor kunt aanvragen. Dat is gratis en verplicht je nog tot niets.

Bekijk de appartementen van Buitenvaart fase 1 op de pagina woningen. Vergelijk de woningen die aan jouw wensen voldoen met de vergelijkfunctie. Zo zie je de verschillen en overeenkomsten. Heb je jouw favoriete appartement gevonden en is deze nog vrij? Dan kan je direct een optie aanvragen door je gegevens aan te vullen. Zodra je in aanmerking komt voor dit bouwnummer, nemen we contact met je op. 

Bekijk appartementen
Heb je een vraag? Bekijk veelgestelde vragen
Actuele beschikbaarheid bekijken? Naar de woningen