Buitenvaart fase 1 krijgt vorm

30 januari '24

De ontwikkeling van de nieuwbouwappartementen in Buitenvaart aan de Kanaaldijk in Alkmaar begint vorm te krijgen. De afgelopen tijd is er hard gewerkt aan onder andere het ontwerp, de fasering en de sfeerbeelden. Zo gaat naast gebouw De Kade nu ook gebouw De Sluis in de 1e fase in verkoop. Daarvan zijn de sfeerbeelden nu te zien op de website.

image alt

Fase 1: De Kade en De Sluis

In Buitenvaart fase 1 gaan de eerste 2 gebouwen in verkoop: De Kade en De Sluis. In deze gebouwen komen diverse woningen, van startersappartementen tot appartementen XXL en van dubbellaagse benedenwoningen tot penthouses. Hieronder zie je een overzicht: 

  • 7 startersappartementen in De Kade
  • 2 dubbellaagse benedenwoningen in De Kade
  • 2 appartementen M in De Kade
  • 2 appartementen L in De Kade
  • 7 appartementen XL in De Kade
  • 3 penthouses in De Kade
  • 20 startersappartementen in De Sluis
  • 39 appartementen M in De Sluis
  • 2 appartementen L in De Sluis

Naar verwachting gaan deze 84 appartementen in het voorjaar van 2024 in verkoop. De concept prijs bandbreedtes staan al op de website. Ga naar jouw favoriete woningtype op de pagina woningen en laat je gegevens achter. Zo ben jij geabonneerd op Buitenvaart fase 1 en krijg je als eerste bericht over zaken als de sfeerplattegronden, de individuele appartementen, de definitieve prijzen en de contractstukken, zodra deze gereed zijn.

Naar woningen
image alt

Financiële check

Een financiële check kan in je voordeel werken bij het toewijzen van de woningen in Buitenvaart. Bij meerdere kandidaten op 1 bouwnummer, kijken we namelijk of een kandidaat een financiële check heeft gedaan. Je kunt ons dit laten weten door een gewaarmerkte brief van je hypotheekverstrekker of financieel adviseur te uploaden in je Mijn Eigen Huis-account. Deze uploadmogelijkheid is beschikbaar zodra jij je voorkeuren doorgeeft als de verkoop is gestart. Je kan deze financiële check gemakkelijk laten uitvoeren door een financieel adviseur van de Rabobank. Aan deze financiële check zijn bij de Rabobank geen kosten verbonden.

Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis financiële check voor jouw droomwoning in Buitenvaart. Neem hiervoor contact op met een van de Rabobank adviseurs. Klik op onderstaande button voor het aanvragen van een financiële check bij de Rabobank. Je wordt dan uiterlijk binnen 24 uur gebeld door een adviseur van het nieuwbouwteam.

Financiële check aanvragen

Situatiekaart Buitenvaart

Meer weten over je mogelijkheden? Naar financiering
Wat is jouw favoriete type? Naar woningen